avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... reabilitarea judecaroreasca
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

reabilitarea judecaroreasca

va cer din nou sfatul pe data de 24 nov trebuie sa ma prezint la judecatorie pt reabilitarea judecatoreasca si am nevoie de 2 martori oare care ar fi mai potriviti?(sora,cumnat,prieteni...)ar fi problema daca merg numai cu sotia?!Multumesc pt raspunsuri.:
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:11, 20 Noiembrie 2009
Va recomand prieteni sau vecini,nu membrii familiei!
Si eu as zice sa veniti cu prieteni sau vecini.
E mult mai indicat asa.
De obicei, instantele nu prea audiaza martori in reabilitare. Dvs. aveti 2?
buna ziua
in dosarul de reabilitare judecatoreasca mai rar admisa proba cu martori, sunteti sigur ca va fost amdisa aceasta proba cu 2 martorii?
av dh
E posibil sa vrea sa dovedeasca ca a muncit din cand in cand la negru.
Daca a fost condamnat pt furt si nu a lucrat niciodata cu siguranta ca judecatorul s-ar intreba de unde avea bani?;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de expirare a cazierului judiciar - amenda penala Matache Dan Matache Dan Buna ziua. Am o amenda penala care imi apare in cazierul judiciar si as vrea sa aflu pana cand o sa-mi mai apara in cazier. Am fost condamnat la 700 ron amenda ... (vezi toată discuția)
Avans dat fara chitanta si fuga muncitori = inselaciune sau litigiu civil Lyvyoo Lyvyoo Buna ziua, Am inteles ca nu suntem singurii in situatia asta, dar prostia se plateste. Vreau sa va intreb daca poate fi considerata infractiune de ... (vezi toată discuția)
Am fost talharit in plina ziua daniel.d daniel.d buna ziua, trec direct la subiect; acum 3luni am cumparat o masina de la un individ; mi-a spus ca e pe leasing, ca mai sunt cateva rate...si o transcriu pe ... (vezi toată discuția)