avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce inseamna admite in parte?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce inseamna admite in parte?

Sunt intr-un proces ce dureaza de aproape 2 ani.(reclamant).in august am castigat procesul pe motiv de calitate slab procesuala a paratei dar sa facut recurs.de atunci am fost chemati abia pe 13 feb unde nu s-au mai adus alte probe din partea paratei.apoi sa amanat pentru punerea la dispozitia partilor.pe data de 7 martie am vazut pe siteul portal.just ca citez "Admite apelul. Schimbă în parte sentinţa civilă apelată în sensul că: Respinge ca nefondată cererea de chemare în judecată. Obligă reclamantul să plătească pârâtei cheltuieli de judecată în sumă de 1800 lei. Menţine dispoziţia din sentinţa civilă apelată referitoare la soluţia de respingere a excepţiei lipsei calităţii procesuale pasive. Obligă intimatul-reclamant să plătească apelantei-pârâte suma de 320 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată în apel. Cu drept de recurs în 30 de zile de la comunicare. Mai am vreo sansa daca fac recurs??multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 22:50, 9 Martie 2019
Buna seara,
Discutati cu un avocat care, cu TOATE datele in fata, va poate da o sugestie.
Fara toate datele nu poate nimeni sa va dea un sfat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutie proces! haller haller Buna ziua! As dori sa mi se explice si mie solutia din [b]apel[/b]. La prima instanta pe fond s-a dat urmatoarea solutie: \\"Solutie: HOT.-Respinge ... (vezi toată discuția)
cand (momentul) castigatorul partajului devine - unic proprietar? la pronuntarea - recursului//irevocabil sau la momentul - platii sultei = 3 ani de la recurs ? ContSters124097 ContSters124097 VINZARE IMOBIL -IN PARTAJ ((de la reclamanta ,,-la fiica partilor/nevinovata)),,FARA PLATA SULTEI-PROMISE IN INSTANTA = O MIZERIE,MURDARIE - COLOSALA ... (vezi toată discuția)
Divort hotarare definitiva ? aura dana aura dana Sotia a castigat procesul de divort cu daune morale, la judecatorie din culpa exclusiva a sotului, dovedit cu martori. Sotul a facut recurs, iar la tribunal ... (vezi toată discuția)