avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de intretinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de intretinere

Buna ziua , mama si tata mi-a facut un contract prin întreținere, tata a decedat în urma cu 1 an , se poate ca mama influențată sa darame acest act ? Sau cineva sa l atace?
Tin sa specific ca pe tata la îngrijit un frate deoarece avea probleme medicale si nu putea sa stea in apartament
Ultima modificare: Duminică, 10 Martie 2019
Cipix12, utilizator
Buna ziua,
Daca persoana care a primit bunul imobil (dumneavoastra) nu v-ati respectat indatoririle (nu v-ati ingrijit parintii sau nu-i ingrijiti) atunci actul poate fi reziliat in instanta.
Nu exista o perioadă în care se poate face acesta reziliere? Stiam ca poti face pe parcursul de 1 an de cand a murit, sau poti oricand
Ultima modificare: Duminică, 10 Martie 2019
Cipix12, utilizator
Nu merge cu informații de genul,, știam",auzite de la amici la o bere,dreptul nu functioneaza cum vrem sau ne imaginăm noi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine are drept la mostenire? andracazan andracazan Buna seara. VA rog ajutati-ma cu un raspuns... Cand bunicul din partea tatalui a murit, s-a facur succesiunea, iar tatal meu pt partea de mostenire care-i ... (vezi toată discuția)
Tatal meu nu poate avea cruce de marmura din cauza birocratiei Gabriela Mitroi Gabriela Mitroi Buna ziua, Tatal meu a murit cu un an si jumate in urma.Suntem 4 frati si mama. Nu s-a facut succesiunea. In sfarsit am reusit sa strangem bani pentru a ... (vezi toată discuția)
Mari probleme succesiune-cu un farte bonlav handicapat al carui curator legal sunt benga112 benga112 Speta: Tatal meu a fost casatorit cu mama mea.Mama a murit in 1965.In anul 1970 tata sa recasatorit. Cu mama vitrega are un copiil ,,RETARD MINTAL SEVER,, In ... (vezi toată discuția)