avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Interpretare la succesiune acces la hol si camara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Interpretare la succesiune acces la hol si camara

Buna ziua,
Mama mea impreuna cu fratii au decis sa faca succesiunea dupa parinti la casa , anexe , curte si gradina cu vanzarea proprietatii unui nepot. S au inteles la pret . Dupa moartea bunicilor una dintre surori care locuia in oras a dorit o camera din casa bunicilor ca sa aiba unde locui cand vine in acea localitate la diverse pomeniri. (nu si terenul aferent de sub casa )Toti au fost de acord si prin judecatorie a primit o camera si acces la camara si hol . Casa are 3 camere, 2 holuri cu 2 intrari si camara . Acum la vanzare , sora de la oras este proprietara doar pe acea camera si cred ca succesiunea se face pt toti fratii pe 2 camere, camara si 2 holuri , raportand numai la casa ca la restul e clar . Aceasta problema este neclara pt mostenitori .
Va multumesc pt raspuns
Ultima modificare: Duminică, 10 Martie 2019
2014Elena, utilizator
Cel mai recent răspuns: 2014Elena , utilizator 17:56, 10 Martie 2019
Ce scrie in hotărâre este lege.
Dacă aveți neclaritati mergeți cu hotărârea la notar sau la avocat pentru a fi analizată în detaliu.

Avocat Claudiu Lascoschi
Baroul București
In hotarare scrie ca are acces la camara si hol , nu stim sa interpretam daca o face si proprietara pe acestea nu in totalitate . Au fost cazuri cand notarii au facut greseli . Ne vom interesa si la notar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acceptarea succesiunii Lukkkas Lukkkas Stimate d-ne/domni In urma cu 4 luni bunica mea a decedat lasand in urma o casa. Mostenitorii ar fi fica acesteia (sora mamei) respectiv eu si fratele meu ... (vezi toată discuția)
Cadastru fara act de proprietate ? visinescu visinescu Se poate face cadastru si intabulare pentru un teren cu 2 proprietari ( 2 frati care au mostenit terenul)? care sunt actele necesare ? se poate realiza si fara ... (vezi toată discuția)
Succesiune tichil tichil Am un contract de intretinere incheiat in 1993 care cuprinde ; casa compusa din 2 camere, hol si camara, bucatarie de vara, sura cu 2 grajdiuri, curte si ... (vezi toată discuția)