Unde am zis eu ceva de act voluntar. Eu am spus că am Certificat de moștenitor, și nu știu ce trebuie făcut mai departe.
raluk0207 a scris:
Ce înțelegi tu prin "a pune în posesie"?
Dacă ai un act de partaj voluntar, ai intabulat dreptul de proprietate la Cartea Funciară si esti proprietatar exclusiv pe lotul tau, cine și de ce să te pună în posesie?
Într-un act voluntar pe pagina 2 (verso) dacă citești este menționat că nu există intabulare și cadastru dar cei 2 volutantarai îți iau obligația să le facă pentru a primi Titlu de proprietate și a fi trecuți în Cartea Funciară, iar la mine nu e cazul.
P.s. De pe internet am aflat că notarul după ce a făcut certificatul de moștenitor (moștenitorii sunt de acord și nu există probleme) ar fi trebuit să trimită certificatul la tribunal pentru a primi sentința... dar notarul meu spune că eu trebuie să fac asta. Eu am fost acolo și nimeni *nu are voie să se implice* (citat)... deci eu mă uit pe cer să aflu ce trebuie făcut? Mă duc la o țigancă să-mi citească în cafea?
Cu acestă ocazie vreau să le transmit felicitări celor care au făcut acest forum. În cazul tatălui meu (într-un contract pentru casă) au fost foarte rapizi și exacți. Că altfel noi restul, pleava României ne învârtim în birocrație și murim cu acte!