avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Il pot da in judecata? Cum procedez?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Il pot da in judecata? Cum procedez?

Deci..eu conduceam un moped,eram in timpul serviciului,iar intr-o intersectie soferul unui autoturism nu mi-a acordat prioritate,mopedul meu a ricosat in alta masina parcata,iar din cauza impactului am fost aruncat pe trotuar.Am fost la spital,am scos certificat de la iml,in urma impactului am suferit o lovitura la cap(chiar daca aveam echipamentul de protectie),piciorul stang umflat de sus pana jos,etc,iar la certificatul iml mi-a spus ca sunt rani superficiale si ca doar lovitura de la cap conteaza. Cum procedez mai departe ?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Matache , Avocat 14:34, 11 Martie 2019
Depuneti plangere penala pentru lovire din culpa.
Atasati si certificatul primit de la IML
Ultima modificare: Duminică, 10 Martie 2019
Cabinet individual de avocat „Petrescu C.”, Avocat
Dacă șoferul nu a așteptat echipajul de politie sau/și ambulantă, puteți face plangere și pentru infracțiunea de părăsire a locului accidentului.

Avocat Matache Alexandru
Baroul Cluj

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am depus plângere la politie împotriva fostului partener, tatăl copilului meu, care m-a lovit peste față. ce va urma și ce pedeapsă va primi? marevna marevna Am depus plangere la politie impotriva fostului partener, (tatal copilului meu) , care m-a lovit peste fata cu dosul palmei. Doresc sa stiu ce va urma in ... (vezi toată discuția)
Accident Pescarul007 Pescarul007 Buna ziua, acum 2 zile am dat sa ies cu spatele dintr-o parcare perpendiculara cu strada si fara a avea prea mare vizibilitate, mentionez ca spatele masinii nu ... (vezi toată discuția)