avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu medical

buna ziua ,eu snt angajata de 9 lunii ,snt insarcinata in 6 luni ,acum pe 26 martie fac 7 luni ,si sefi mi au spus s imi iau concediu medical snt acsa din data de 5 ,as vrea sa stiu dac imi afecteaza cumva sa mai iau indemnizatia .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:39, 11 Martie 2019
Perioada de concediu medical nu va afecteaza decat cuantumul indemnizatiei, ea fiind perioada eligibila pentru indemnizatia CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil Mirela092 Mirela092 Buna ziua, am si eu o problema...lucrez la un salon din 17.06.2019 ca manichiurista. Fiind problema cu Coronavirusul, sefa vrea sa suspende firma ceea ce ma va ... (vezi toată discuția)
Ccc Tincu Oana Tincu Oana Buna ziua , sunt insarcinata in 5 luni , sunt studenta la master la zi an I si din 1 septembrie 2017 sunt si angajata cu 1950 brut , dar nu am mers la munca ... (vezi toată discuția)
Bani pentru crestere copil sz9kinga sz9kinga dupa cate luni iau maternitate dupa ce ma angajez?as putea lucra 6 luni si dupa sa raman insarcinata? (vezi toată discuția)