avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar la parchet
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar la parchet

Buna ziua! Acum aproximativ 2 saptamani, dosarul meu a ajuns la procuror.
In aerul expirat mi-a iesit 1.16, la probele de sange mi au iesit 2.05 si la recalculare sau a doua proba 2,40. Am intrebat politistul care este prima si a doua proba si mi s-a comunicat ca nu stie.
La ce ar trebuii sa ma astept si cat o sa stea dosarul la procuror?
Nu exista o perioada exactă.
Poate dura 8 luni. La fel de bine poate dura 2 ani.
Încercați să contactați un avocat care sa încerce urgentarea procedurilor in funcție de strategia aleasă.

Avocat Matache Alexandru
Baroul Cluj
Va puteti astepta sa fiti trimis in judecata si condamnat la o pedeapsa cu inchisoarea si suspendarea executarii sub supraveghere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis Ioanahulpe306@gmail.com Ioanahulpe306@gmail.com Buna ziua aș avea si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns,pe prietenul meu la-u prins in România conducand un autoturism fara permis si ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat in vederea anularii pt 0,60 mg alcool pur in aerul expirat dani gabrian dani gabrian Buna ziua, Va rog sa-mi dati niste sfaturi cu privire la urmatoarea problema: -am fost oprit in trafic, noaptea la 02;00, am suflat in etilotest si mi-a ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan Lucky Luke Lucky Luke Bună ziua tuturor. Am făcut și eu greșala că am urcat la volan băut. Caz forță majoră. La prima proba mia ieșit 1,50 la a doua 1,30. Prima dată ... (vezi toată discuția)