avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1163 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum poate soacra mea sa-i lase sotiei apartamentul ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum poate soacra mea sa-i lase sotiei apartamentul ?

Buna ziua, am si eu o intrebare.
Soacra mea are un apartament pe care vrea sa-i lase sotiei mele. Sotia mea mai are 3 surori.
Cum poate soacra mea sa-i lase apartamentul sotiei mele ca sa nu fie atacat dupa decesul ei?
Cel mai recent răspuns: cezaralexandru , utilizator 08:38, 13 Martie 2019
Buna ziua,
Dupa dezbaterea succesiunii de pe urma sotului, daca a decedat, sau impreuna cu sotul, daca traieste si sunt casatoriti legal, merge la notar cu sotia si intocmesc contract de vanzare cumparare.
Buna ziua ma scuzati ca va deranjez, dansa este divortata are hotararea de incredintare a apartamentului si est trecut pe numele soacrei.
Dupa ce se intocmeste actul de vanzare cumparare trebuie sa-i dea sotia mamei sale bani s-au sa-i plateasca rate la apartament ca nu stiu cum se face
Va multumesc si va doresc o zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie sau contract de vanzare cumparare? vio_popescu vio_popescu Buna ziua, Sotia mea are o situatie juridica de rezolvat si as dori sa va cer parerea, in numele ei: Parintii sotiei sunt proprietarii unui apartament, ... (vezi toată discuția)
Subiectul etern:mostenirea de familie... iannnis iannnis buna ziua! Va rog un sfat in legatura cu o mostenire.Mama sotiei,singura la parinti,a mostenit de la parinti ei prin moartea lor care s-a petrecut demult o ... (vezi toată discuția)
Succesiune liluca liluca Buna ziua, Socrul meu a decedat anul acesta, soacra mea traieste si urmeaza sa faca succesiunea,are doi copii respectiv pe sotul meu si inca o fata,locuieste ... (vezi toată discuția)