avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... decontare transport salariat la si de la locul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

decontare transport salariat la si de la locul de munca

Buna ziua,

Va rog daca ma puteti ajuta cu un model de act aditional la CIm privind decontarea transportului la si de la locul de munca al salariatilor cf art 76 alin 4 lit a Codul fiscal?

Ar trebuii inclus acest transport la elementul J salarizare?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Document introducere tichete de masa anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie : societatea doreste sa introduca tichete de masa, cate 11 pentru fiecare salariat, aveti vreun model ... (vezi toată discuția)
Riscurile specifice postului marinciualina marinciualina Buna ziua, Am o intrebare! in urma unui control itm, mi au fost date niste menituni, printre care si riscurile specifice postului! nu stiu cum se ... (vezi toată discuția)
Act aditional modificare salar nicotorok nicotorok Buna ziua, Am o nelamurire, in momentul cand se modifica salariul trebuie intocmit doar act aditional la contract? nu mai este nevoie de deczie. Puteti ... (vezi toată discuția)