avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Ce pot face spre a mi recupera banii?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Ce pot face spre a mi recupera banii?

Daca pe repartitoarele mele de caldura de la Techem, apare la ora actuala cifra zero, si pentru ca nu am fost acasa la sfarsit de ianuarie, cand au facut citirile, ei au trecut in Fisa de Repartizari citiri vechi si noi de sute de unitati ce pot face spre a-mi recupera banii platiti pe ceea ce n-am consumat.
SE vor regulariza in luna urmatoare, ca si la apometre.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul exagerat repartitor goeth goeth buna ziua ma adresez dvs. deoarece sunt convins ca voi gasi aici o opinie avizata in problema mea. m-am mutat anul acesta intr-un bloc ai carui locatari ... (vezi toată discuția)
Doi proprietari nu vor sa plateasca consumul pausal calculat de techem piticot20 piticot20 Buna seara, avem doi proprietari in bloc care nu au fost acasa in ziua cand cei de la Techem au venit sa citeasca repartitoarele si bineinteles au fost ... (vezi toată discuția)
Inselaciune techem Dispe Dispe Buna ziua. Am primit factura din partea Techem la incalzirea pe luna noiembrie 2018 in valoare de 300lei in conditiile in care repartitoarele din apartament ... (vezi toată discuția)