avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort/partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort/partaj

Buna ziua! Dupa 15 ani de casnicie si cu un copil de 7 ani cu un grad de handicap ridicat , sotia m_a inseala in repetate randuri inclusiv cu colegi de munca. Am dovezi, inregistrari audio, mesaje,poze cu cei doi, si ceilalti barbati. Am bagat divort dar nu ne am inteles asupra pensiei alimentare, aceasta dorind 750£ pensie+ un apartament si masina. Eu locuiesc UK de multi ani iar fosta cu cel mic in romania(aceasta parasind dimiciliul din uk pt a trai cu amantul in romania) si as dori sa stiu ce sanse as avea in obtinerea custodiei totale copilului ? Avocata mi a spus ca nu am nicio sansa deoarece nu am venituri in ro ci doar in uk. Este adevarat acest lucru? O alta intrebare ar fi asupra apartamentului luat prin prima casa, fosta are pretentia la 100% din proprietate, dar eu nu sunt de acord. Fosta sotie nu are absolut niciun venit de mai bine de 8 ani, doar alocatia copilului si un ajutor de handicap pt copil. Nu mai doresc sa mai plateasca casa in care dansa locuieste de peste 1 an cu un alt barbat. Cum as putea obtine apartamentul in intregime ? Sau ce s ar intapla daca as renunta al mai plati? Va multumesc anticipat pt sfaturi
Ultima modificare: Luni, 11 Martie 2019
aly_cat, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu aveti nici o sansa nu pt ca nu realizati venituri in RO ci pt faptul ca s a format o practica a instantelor prin care custodia este comuna iar domiciliul minorilor se stabileste la mama,Exista si exceptii dar in cazuldvs nu prea vad sanse.Qricum av a fost corect preferand sa va spuna adevarul decat sa va dea sperante false asa cum din pacate o fac unii av,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost in concubinaj cu o fata si m-am trezit cu un copil ... Paul Londra Paul Londra Buna ziua. Am fost in concubinaj cu o fata Ana Maria si din concubinaj mam trezit cu un copil pe numele meu cu toate ca eu am avut relatii sexuale cu femeia ... (vezi toată discuția)
Probleme care pot aparea in cazul unui divort Corina_1720 Corina_1720 Buna ziua, Sot si sotie urmeaza sa incheie actele de proprietate pentru un apartament luat prin \"Prima casa\".Ea a aflat acum, inainte de semnare ... (vezi toată discuția)
Sotie infidela si parasirea caminului conjugal impreuna cu minora Georgeuk Georgeuk Buna ziua. Sotia in timp ce eram plecat in UK la muncă, a plecat de acasă impreuna cu fetita minora( 6 ani),mutandu-se in casa amantului. In momentul cand am ... (vezi toată discuția)