avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Adoptie sau plasament
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Adoptie sau plasament

Buna ziua,

Va rog mult sa ma ajutati, am mare nevoie de un sfat deoarece as vrea sa adopt impreuna cu sotul un copil care urmeaza sa se nasca, iar mama nu vrea sa l pastreze si vrea sa l dea cu semnatura ca nu si l doreste. Noi avem atestat de adoptator, cum am putea sa facem? Trebuie intai luata în plasament si apoi in adoptie sau mai exista si alte solutii?

Alte discuții în legătură

Plasament mariteo17 mariteo17 In urma cu mai bine de un an am luat in plasament simplu 2 copii(mama a decedat si tatal ne-a rugat sa il ajutam cu cresterea o perioada).Dupa ce i-am luat am ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului danutza86 danutza86 Buna ziua, vreau sa ajut pe cineva de la tara, care nu are acces la informatie si nici bani sa o plateasca. Iata povestea ei: O familie, sot - sotie ... (vezi toată discuția)
Povestea mea va rog feriti-mi solutii michelina2010 michelina2010 daca ma puteti ajuta cu cineva macar cu niste simple informatii eu am gasit o mamica pe care am ajutat-o neavand posibilitati sa mearga nici macar la doctor ... (vezi toată discuția)