avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Retinere permis de conducere sofer profesionist
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Retinere permis de conducere sofer profesionist

Buna seara, sunt angajat ca sofer profesionist deci din asta imi castig traiul, azi in urma unei depasiri pe linie continuă mi-a fost suspendat permisul plus amenda, as dori sa stiu daca pot face ceva sa modific perioada in care sa mi-l suspende, as prefera sa-l predau intr-o luna de iarna in care sa-mi iau concediu deoarece activitatea este mai redusa. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihnea Dorian , utilizator 19:45, 11 Martie 2019
Se poate, in 15 zile se depune contestatia impotriva procesului verbal, apoi renuntati la proces si predati permisul exact cand doriti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinere permis conducere danielctm danielctm Buna ziua ! Desii ma consider nevinovat :) ... Am avut un accident in timpul unei depasiri fara urmari grave - in oras . Pe procesul verbal este trecut ca ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis pentru încălcarea liniei continue. am șanse să câștig dacă depun plângere contravențională? Lino Lino Mi s-a intocmit un proces verbal pentru suspendarea permisului pe 60 zile pentru incalcarea liniei continue. Problema e ca imi pierd locul de munca. Daca imi ... (vezi toată discuția)
Proces pierdut - suspendarea permisului de conducere, conditii de micsorare a termenului onel666 onel666 in 2010 in iulie mi-a fost suspendat permisul pt 90 de zile pt depasirea vitezei depistata de un radar in miscare,am depus contestatie,mi-am luat permisul de ... (vezi toată discuția)