avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Instiintare judecatorie dosar penal audiat peste 20 de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Instiintare judecatorie dosar penal audiat peste 20 de zile

Buna seara in urma cu 2 ani de zile am fost oprit de politie avand numerele expirate de 2 saptamani si alcool 0,38 . Pe data de 18 Februarie 2019 am primit o comunicare de la parchet cu : confirmare renuntare urmarire penala . Dupa 5 zile am primit citatie de la judecatorie acelasi dosar ca intimat sa ma prezint in aceasta instanta camera sala ... complet ... pe data de 1 aprilie. Cum se procedeaza in asemenea situatii ? e posibil sa ma puna in urmarire penala sau sa renunte ? Este nevoie de avocat ? va multumesc .
Ultima modificare: Luni, 11 Martie 2019
fane89, utilizator
Va prezentati la termenul stabilit si sustineti cererea parchetului. Este indicat sa aveti avocat angajat. Daca se respinge cererea, riscati trimiterea în judecată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare permis retinut fane89 fane89 Buna ziua , in urma cu 2 ani jumate am fost oprit pentru alcool 0,38 si numere expirate. Am primit de la judecatorie acum 8 luni Hotararea definitiva cu ... (vezi toată discuția)
Permis retinut pentru numere false cosmin990 cosmin990 Buna ziua, Va scriu in legatura cu o problema care persista de aproape 1 an de zile. Incerc sa descriu situatia detaliat pentru a obtine de la dumneavoastra ... (vezi toată discuția)
Art. 318 alin. 12 ncpp cramco cramco Buna seara! Am primit prin posta o citatie in care sunt chemat in instanta in calitate de intimat in dosarul cu obiectul: confirmare renuntare urmarire penala ... (vezi toată discuția)