avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Eliberare permis retinut
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Eliberare permis retinut

Buna ziua , in urma cu 2 ani jumate am fost oprit pentru alcool 0,38 si numere expirate. Am primit de la judecatorie acum 8 luni Hotararea definitiva cu incetarea urmaririi penale . Am fost la politia rutiera cu hotararea si dovada fara drept de circulatie pentru eliberarea permisului dar mi-au comunicat ca am nevoie si de ordonanta de la parchet cu renuntarea urmarii penale. Ideea este ca nu mai gasesc aceasta ordonanta . Ce pot face in acest caz pentru a intra dinou in posesia acestui document ? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:50, 31 Octombrie 2019
Puteti apela la avocat ca sa se ocupe de problema sau mergeti singur la parchet.
Am avocat dar nu mai vreau sa-l deranjez ... este greseala mea ca am pierdut-o si voiam sa o rezolv singur , Trebuie sa fac o cerere la parchet ?
Normal ca trebuie facuta cerere si sa indicati numarul.de dosar.
Nu cred ca avocatul va ia mai mult de 800 lei daca il deranjati cu asa ceva si cred ca se va descurca el.daca nu aveti numar de dosar.
Ultima modificare: Joi, 31 Octombrie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instiintare judecatorie dosar penal audiat peste 20 de zile fane89 fane89 Buna seara in urma cu 2 ani de zile am fost oprit de politie avand numerele expirate de 2 saptamani si alcool 0,38 . Pe data de 18 Februarie 2019 am primit o ... (vezi toată discuția)
Numere provizorii expirate guliotu guliotu in dec 2008 am fost oprit de un echipaj al politie rutiere pentru depasirea limitei legale de viteza dar aveam si numerele provizorii expirate cu o zi in ... (vezi toată discuția)
Circulatie cu numere expirate, doua abateri! va rog ajutati-ma cu un sfat Robertrobi Robertrobi Buna seara. As avea o intrebare , In ziua de 15.08.2014 am fost oprit de catre un echipaj de politie eu avand numere expirate la masina mi sa retinut ... (vezi toată discuția)