avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Unde trebuie sa stea certificat de nastere al ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Unde trebuie sa stea certificat de nastere al copilului in caz de divort?

Buna seara!
Doresc sa aflu si eu ce lege/ legi reglementeaza situatia mea.
Am divotat in anul 2013 de sotia mea si copilul a ramas in crestere la amandoi, dar la domiciliul meu.
Mama refuza sa ne dea certificatul de nastere in original... si ne-a dat o copie legalizata.
Anul acesta copilul implineste 14 ani si va trebui sa merg sa ii fac buletin. Astazi a avut simulare la scoala si a fost pusa in situatia sa dea explicatii de fata cu ceilalti colegi de ce nu are certificat in original....si multe altele .
Va rog sa ma indrumati legal...cum pot lua certificatul de la mama ei.
Va multumesc!
Pur si simplu mergeti la primaria care a emis certificatul de nastere si solicitati un duplicat .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu imi pot reinnoi cartea de identitate PP9728BA PP9728BA Buna ziua! Am o fetita de 10 luni , fetita sta cu mama ei si cu parintii mamei ei. Suntem despartiti. Mie imi expira buletinul in luna Octombrie dar trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Duplicat certificat de nastere fara ca originalul sa fie pierdut andreeaigiescu11 andreeaigiescu11 Buna ziua,as dori sa stiu daca se poate elibera duplicat dupa certtificatul de nastere al copilului fara ca originalul se fie pierdut deteriorat etc... Cei 2 ... (vezi toată discuția)
Certificat nastere, duplicat anndreeaandaa anndreeaandaa salut fiica mea are un copil dintr-o relatie sau despartit insa certificatul de nastere aramas la el nu vrea sa il dea am fost la politie insa ei au spus ca ... (vezi toată discuția)