avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Cafeneaua avocaţilor Reparație soft audi “ dieselgate” - caut avocat
Discuție deschisă în Cafeneaua avocaţilor

Reparație soft audi “ dieselgate” - caut avocat

Buna ziua,

Dețin un Audi A3 implicat in scandalul dieselgate. Mașina a fost adusă din Canada.
Am contactat Audi Romania pentru a efectua reparația softului și mi s-a sugerat sa transport mașina in Canada Pt reparație . ???
Țin sa precizez faptul ca toate mașinile VW, Audi afectate de dieselgate trebuie reparate pe gratis. Având in vedere ca Audi susține Service World Wide intenționez sa dau in judecată Audi pentru neefectuarea serviciului “ oriunde in lume” așa cum susține politica companiei.
Caut un avocat cu cunoștințe in aceasta problema “ dieselgate gate” care sa ma reprezinte in proces.
Va multumesc
Ultima modificare: Marți, 12 Martie 2019
claudiabc, utilizator
Încercați prima dată cu o somație prin avocat, poate produce efecte!
Nu exista avocati specializati strict in ce va doriti dvs dar orice av cu ceva experienta poate sa va reprezinte în eventualele demersuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Service auto mi-a distrus masina ursulakee ursulakee Buna ziua, As dori sa stiu daca ma puteti ajuta intr-o problema. Inainte de Craciun am lasat masina, un Audi A6 la un service auto in Bucuresti ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere auto nerespectat PaulDumi PaulDumi Am inchiriat o masina la aerportul Otopeni ptr. 15 zile! In prima noapte dupa inchiriere masina a fost lovita in parcare pe bara din spate. Compania de ... (vezi toată discuția)
Am fost lovit intentionat de o caruta gheoiu gheoiu ma deplasam cu masina pe un drum satesc, drumul este in linie dreapta nu era curba etc, vizibilitatea era foarte buna, din sens opus venea o caruta cu un ... (vezi toată discuția)