În 2010 am luat un credit în valoare de 1000 euro de la brd din care am achitat mai mult de jumătate. În 2011 societatea la care lucram a dat faliment astfel am anunțat banca ca nu mai pot onora datoria în anul 2016 am reușit sa ma angajez și m-am prezentat la banca pentru a achita datoria data cind mi sa comunicat ca nu am nici o datorie către banca. Acum 3 zile m-am trezit cu o executare silita ceruta de o societate care a cumpărat creanță și a cerut în numele brd executarea acesta find depusa și obținută de executor. Deoarece am schimbat de mai bine de 2 ani domiciliul nu am fost instintata în timpul legal de acesta executare abia la 2 luni după obținerea ei am aflat de ea de la banca. Plus ca datoria efectiva la brd era de aprox 200 de euro iar executare se ridica la peste 2100 de euro... Ce pot face în situația aceasta
Formulați o contestație la executare; este posibil să fi intervenit prescripția, contractul de credit cesionat de bancă își pierde in viziunea unor instanțe caracterul de titlu executoriu, etc.
Luați legătuta cu un avocat!
Executare silita
nelu1957
buna ziua...in 2009 am facut o refinantare la BRD pt.ami plati un credit luat de la alta banca...BRD avea dobanda fixa si asta ma incantat sa fac aceasta ... (vezi toată discuția)