avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sarcina - refuz angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sarcina - refuz angajare

Buna ziua , fica mea a fost contactata de o firma pentru angajare. A fost la 5 interviuri in cadrul acestei firme . I a fost trimisa pe mail oferta de salariu, ea a accepta urmând din data de 18 Martie sa înceapă munca ( precizez ca doar a aceptat oferta nu a apucat sa semneze contractul de munca ) in perioada de preaviz a aflat ca este însărcinată , a fost corecta și a anunțat firma la care urma sa se mute de situația ei iar aceștia iau spus ca nu o pot angaja in condițiile aceste tind cont ca ea mai avea doua zile din preaviz . Ce este de făcut in acest caz? Mulțumesc o zi buna !

Alte discuții în legătură

Salariatei insarcinate i se ofera un post vacant in celalalt capat al tarii Blumella Blumella Buna ziua, Sunt insarcinata in 3luni, am anuntat firma de acest lucru. Firma la care lucrez are sediul in Cluj, eu cu inca o colega suntem singurele ... (vezi toată discuția)
Oferta de angajare - clauza de despagubiri mosor3 mosor3 Buna seara, In urma unor interviuri date atat la firma de recrutare cat si la firma client, pentru care ar trebui sa lucrez, am primit oferta de angajare. ... (vezi toată discuția)
Oferta de la noul angajator a fost schimbată înainte de semnarea actelor. dețin dovezi în acest sens, mai pot recupera ce am pierdut? JannTodd JannTodd Buna ziua, Am avut o experienta neplacuta acum 2 ani si ceva cand m-am angajat in locul actual de munca. Am fost ofertat cu suma X pentru jobul pentru care ... (vezi toată discuția)