avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1182 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu crestere copil tata!
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu crestere copil tata!

Daca tatal nu a lucrat si nu lucreaza cu carte de munca eu ma pot intoarce la serviciu cu 60 de zile inainte sau 90?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:15, 13 Martie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va puteti intoarce cu minim 60 de zile ....
Deci daca ma intorc cu 60 zile inainte ca micuta sa implineasca 2 ani ma incadrez la stimulentul de insertie timp de 1 an de zile?
Multumesc
Raspunsul este afirmativ la intrebarea dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizație creștere copil pentru tata Ionescuviorica Ionescuviorica Buna seara, as avea nevoie de câteva lămuriri in următoarea situație. In luna Octombrie a acestui an ma voi întoarce la serviciu după concediul de ... (vezi toată discuția)
Dupa schimbare beneficiar ccc,poate tatal sa ia stimulent de insertie fara sa stea in ccc mai mult de 2,3 zile? FloreaDiana FloreaDiana Astazi, 11.02.2019, Sunt in CCC de un an si jumatate aproximativ. Sunt mama copilului care pe 17.06.2019 implineste 2 ani. Mi-am gasit alt job, si din cauza ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia si stimulentul Andreea Dya Andreea Dya Buna seara. Am si eu o nelamurire. Care e diferenta daca te intorci la lucru cu 90 sau cu 60 zile inainte sa implineasca copilul 2 ani? Precizez ca tatal nu ... (vezi toată discuția)