avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ce pedeapsa pot lua?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ce pedeapsa pot lua?

Am condus o masina care avea numerele rosii expirate de 3 luni. Am mers doar un km si am fost prins. Am cazierul curat. Nu am fugit, nu consumasem nimic, nu am facut accident sau alte chestii. Vreau sa stiu ce se poate întâmpla, si in cat timp se poate rezolva cazul. Mulțumesc anticipat.
Daca va aparati corespunzator aveti sanse sa scapati cu o solutie de renuntare la urmarire penala.
Ultima modificare: Marți, 12 Martie 2019
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Da, ati avea sanse daca va angajați avocat sa scăpați de cazier.
Condamnarea va atrage si cazier.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un raspuns urgent Buna ziua acum 1an si 3luni am fost oprita pentru numere rosi expirate de 2luni misa facut dosar penal si sunt trimisa in judecata la ce pot sa ma astept va ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis si cu numere rosii expirate Iulian111 Iulian111 Pe data de 02.04.2017 un \"prieten\" A condus o mașină cu numere roșii expirate si fara permis (precizez ca era masina lui) l-a oprit poliția si a zis ca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am mers cu numere rosii expirate de 1 zi si am fost ... GabiIorga GabiIorga Buna ziua, am mers cu numere rosii expirate de 1 zi si am fost prins! Intrebarea mea este ce se v a intampla mai departe, pana acum am fost sa dau declaratie ... (vezi toată discuția)