Buna ziua, am mers cu numere rosii expirate de 1 zi si am fost prins! Intrebarea mea este ce se v a intampla mai departe, pana acum am fost sa dau declaratie si am luat dovada de 90 de zile. La declaratii, politistul mi a zis ca o sa mi se ia permisul pe 6 luni, si se v a renunta la urmarirea penala. Mi e mi se pare foarte aspru pedeapsa avand in vedere ca este prima fapta, nu am amenzi si am 22 de ani. Exista vreo solutie sa mi se ia permisul pe o perioada mai scurta sau sa nu mi l ia deloc???
Bună ziua!
Este cam de dosar penal fapta dumnv nu cred că se va renunța la urmărirea penală.
La ora actuală cei tinerii până în 25 ani comit cele mai grave infracțiuni. (consum de stupefiante, alcool, viteză foarte mare,circulația fără permis ,cu numere roșii expirare (cazul dumnv). etc.. ,
Dacă procurorul de caz v a considera că norma incalcată nu reprezintă pericol social,sau nu sunt îndeplinite condițiile cerute de lege pentru trimiterea dvs în judecată va dispune clasarea dosarului.
Dosar penal
Madalinaflori1
Am fost prinsă cu nr roșii expirate si mi s a facut dosar penal , mi s a luat permisul pe 3 luni si am primit renunțare la dosar si munca in folosul ... (vezi toată discuția)