avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, am mers cu numere rosii expirate de 1 zi si ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, am mers cu numere rosii expirate de 1 zi si am fost ...

Buna ziua, am mers cu numere rosii expirate de 1 zi si am fost prins! Intrebarea mea este ce se v a intampla mai departe, pana acum am fost sa dau declaratie si am luat dovada de 90 de zile. La declaratii, politistul mi a zis ca o sa mi se ia permisul pe 6 luni, si se v a renunta la urmarirea penala. Mi e mi se pare foarte aspru pedeapsa avand in vedere ca este prima fapta, nu am amenzi si am 22 de ani. Exista vreo solutie sa mi se ia permisul pe o perioada mai scurta sau sa nu mi l ia deloc???
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:42, 25 Septembrie 2024
masura e blanda, fapta e penala
Bună ziua!
Este cam de dosar penal fapta dumnv nu cred că se va renunța la urmărirea penală.
La ora actuală cei tinerii până în 25 ani comit cele mai grave infracțiuni. (consum de stupefiante, alcool, viteză foarte mare,circulația fără permis ,cu numere roșii expirare (cazul dumnv). etc.. ,
Dacă procurorul de caz v a considera că norma incalcată nu reprezintă pericol social,sau nu sunt îndeplinite condițiile cerute de lege pentru trimiterea dvs în judecată va dispune clasarea dosarului.
Ultima modificare: Miercuri, 25 Septembrie 2024
SunnyXxxX, utilizator
Da, foarte probabil asa se va întâmpla.
Daca aveați o luna erați cu cazier dacă nu aveați avocat bun.

București 2024

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numere roșii expirate de 2 zile Vml9 Vml9 Bună ziua, acum 2 seri am fost prins de un echipaj de politie cu numerele rosii expirate de 2 zile.. Eu nu am știut ca numerele sunt expirate pentru ca nu m ... (vezi toată discuția)
Dosar penal Madalinaflori1 Madalinaflori1 Am fost prinsă cu nr roșii expirate si mi s a facut dosar penal , mi s a luat permisul pe 3 luni si am primit renunțare la dosar si munca in folosul ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis si cu numere rosii expirate Iulian111 Iulian111 Pe data de 02.04.2017 un \"prieten\" A condus o mașină cu numere roșii expirate si fara permis (precizez ca era masina lui) l-a oprit poliția si a zis ca ... (vezi toată discuția)