avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Reducere varsta pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Reducere varsta pensionare

Bună ziua!Mă numesc Georgeta Berger și aș dori să știu dacă beneficiez de reducerea vârstei de pensionare cu 10 ani.Sunt încadrată în grad de handicap mediu,la data încadrării în grad având un stagiu de cotizare de 32 ani și 8 luni.Am drept de muncă 4 ore,lucrând astfel până în prezent 3 ani și 10 luni.Credeți că pot beneficia de această reducere și dacă da ce demersuri ar trebui sa fac.Vă multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 15:48, 12 Martie 2019
Nu.
Pentru putea beneficia de reducerea varstei trebuie sa indepliniti conditia de stagiu complet realizat in conditii de handicap mediu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avantaj la pensionare robescu genoveva robescu genoveva Sunt pensionata medical,gradul 3.Ieri am avut comisie de reverificare la un an si am fost redirectionata la un alt cabinet decat cel de anul trecut!Am intalnit ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am cateva intrebari. sunt pensionar invaliditate gr. ... adriankiss69 adriankiss69 Buna ziua. Am cateva intrebari. Sunt pensionar invaliditate gr. III, nerevizuibil, Detin un certificat de incadrare in grad de handicap accentuat cu ... (vezi toată discuția)
Reducere varsta pensionre pt handicap ulterior calitatii de asigurat Bdhx117 Bdhx117 Buna Ziua, Referitor decizia pronuntata in sedinta din 9 oct 2018 a curtii constitutionale care a ADMIS ca sintagma \"preexistent calitatii de asigurat \" ... (vezi toată discuția)