avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Deținere de droguri pentru consum propriu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Deținere de droguri pentru consum propriu

Am fost găsit la untold ediția 2018 cu două țigari cu marijuana atunci mi sa întocmit un proces verbal și mi sa spus că dacă nu voi fi contactat în termen de 3 luni nu voi păți nimic de câteva zile am fost sunat de către diicot să merg la audiere nu știu ce să fac, sunt student nu îmi permit un avocat!
Ultima modificare: Marți, 12 Martie 2019
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Cel mai recent răspuns: Alexandru Matache , Avocat 19:14, 12 Martie 2019
O sa vi se dea un avocat din oficiu.
Nu va da avocat din oficiu.
Mergeți la audiere si veti vedea la fața locului.
Avocat din oficiu primiti doar in cazul in care se dispun masuri preventive. Daca nu va permiteti sa angajati avocat, mergeti la un avocat doar pentru consultanta, sa va faca o evaluare a cazului.
Dacă nu vă prezentați cu un avocat, cel puțin consultați-vă cu unul înainte să mergeți la audiere.

Avocat Matache Alexandru
Baroul Cluj

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie diicot Alexandrumolnar Alexandrumolnar Buna, am primit o citatie de la DIICOT in care sunt chemat ca martor pentru un dosar, nu inteleg exact de pe citatie dar trebuie sa ma prezint cu avocat? Si ... (vezi toată discuția)
Hartuire adriana17 adriana17 Sunt hartuita sistematic de procurorii diicot. Amenințări, șantaj, intimidați dacă nu fac ce spun ei. Cum pot scăpa de aceste persoane? (vezi toată discuția)
Posesie marijuana pentru consum - minor tudoropris tudoropris In urma cu 6 luni, pe perioada Untold 2017 (pe 3 August), in Cluj, am fost prins de catre un corp de securitate al camping-ului dedicat evenimentului cu o ... (vezi toată discuția)