avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1049 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cand trebuie depus dosarul pentru stimulentul de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cand trebuie depus dosarul pentru stimulentul de insertie?

Am fost in concediu crestere copil dar dupa 1an de zile mi-am schimbat locul de munca asa ca a trebuit sa imi depun dosarul pentru stimulentul de insertie.Am inceput serviciul pe 01.03'.2019 .Cand ar fi trebuit sa imi depun dosarul? Ce acte trebuie sa depun acum pentru stimulent !Va rog!

Alte discuții în legătură

Dosar de inserție Grecu adriana Grecu adriana Buna ziua.M.am intors din concediu de creștere a copilului si mi.am depus actele pt dosarul de inserție.Am început deja să primesc banii.Întrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna patricia85 patricia85 Buna ziua,am o intrebare.Momentan sunt in concediu de sarcina si lauzie pana in luna august,dupa care imi voi da demisia deoarece nu beneficiez de concediu de ... (vezi toată discuția)
Stimulent inserție adrianaa.alina adrianaa.alina Buna ziua! Momentan sunt in concediu de creșterea copilului, acesta va împlini 2 ani pe 9 martie 2019. Tatăl nu dorește să își ia luna de concediu. În ... (vezi toată discuția)