avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Actualizare contract
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Actualizare contract

Am dobandit un apartament in 2 etape,odata mi s-a vandut o parte a unuia dintre parinti,apoi in etapa a 2-a fratele mi-a vandut si partea lui,Deci eu am 2 contracte.Se poate actualiza contractul de vanzare-cumparare intr-unul singur?
Multumesc
Ultima modificare: Marți, 12 Martie 2019
crisidona, utilizator

Alte discuții în legătură

Declaratie facuta la notar Graminede Graminede buna ziua, este vorba de 2 frati unuia parintii i-au dat un apartament de 5 camere, celuilalt ii va ramane vila in care stau parintii momentan. Fiul caruia ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare 1/4 de apartament inainte de casatorie ... georgetteivonna georgetteivonna Contract de vanzare cumparare 1/4 de apartament inainte de casatorie Buna ziua, daca i-am facut contract de vanzare cumparare fostului concubin pe 1/4 de ... (vezi toată discuția)
Act testamentar sau contract de vanzare cumparare cu uzufruct! p1967 p1967 Buna ziua, Am un singur fiu si as dori sa-i ofer apartamentul parintilor mei .Eu sunt singurul mostenitor ,avand un contract de vanzare cumparare .Nu stiu ce ... (vezi toată discuția)