avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Comportament inadecvat sef
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Comportament inadecvat sef

Unde as putea reclama comportamentul discriminatoriu al sefei? Desi suntem doi asistenti sociali, toate lucrarile mi le rapartizeaza mie, o parte din munca contabilei, desi nu am studii pentru asa ceva, mi-a repartizat-o mie, are un comportament inadecvat in sensul ca tipa, tranteste usa când vine in birou, unor colegi aproba cereri de concediu pentru o zi, altora nu si exemplele pot continua. Lucrez intr-o institutie de stat si desi directoare institutie a fost informata verbal de mai multe ori cu privire la comportamentul sefei nu a luat masuri concrete.
Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 13 Martie 2019
alicess, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:01, 13 Martie 2019
Faceti sesizarea in scris ... puteti sesiza si organul ierarhic superior institutiei unde lucrati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stres creat de comportament inadecvat al angajatorului ailito99 ailito99 Buna ziua, Va solicit sprijin in posibila rezolvare a cazului ce urmeaza: Managerul unei Regii autonome (R.A) capital majoritar de stat are un comportament ... (vezi toată discuția)
Mutarea functionarului public luccia luccia Doresc unele lamuriri. Angajat intr-o institutie publica, referent asistent intr-un anumit birou, subordonata sefului de serviciu. Sef birou ,unde ... (vezi toată discuția)
Violenta la locul de munca andrab andrab Am nevoie de ajutor urgent! Seful meu in toiul unei discutii mai mult sau mai putin in contradictoriu, s-a enervat atat de tare incat a aruncat cu telefonul ... (vezi toată discuția)