avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1239 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... stres creat de comportament inadecvat al angajatorului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

stres creat de comportament inadecvat al angajatorului

Buna ziua,
Va solicit sprijin in posibila rezolvare a cazului ce urmeaza:
Managerul unei Regii autonome (R.A) capital majoritar de stat are un comportament inadecvat fata de angajati: tipa, calomniaza, ameninta, etc.
Daca se intimpla sa te intersectezi (pe hol, in alt birou,) in momentele de furie generate de cine stie ce , ai parte de "vorbe grele": tribunal, procuratura, concediere ..
Oamenii sunt speriati si ..tac sa-si pastreze locul de munca. Multi insa sunt revoltati ca trebuie sa suporte un asemenea comportament. Cui sa ne adresam ..si cum ? Care este calea legala ?
Nu-mi sugerati .."sindicat" , va rog ..
Multumesc foarte mult
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:09, 24 Martie 2010
Daca detineti probe temenice ,va revine obligatia asumarii responsabilitatii fie prin sesizarea factorilor ierarhici superiori,fie la ITM,alte autoritati competente

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Jigniri, amenintari, hartuire psihica ContSters302482 ContSters302482 Am terminat o relatie cu un barbat insurat.Sunt amenintata prin SMS, jignita. Avem si acelasi loc de munca. Sufar de depresie recurenta(deci o depresie care ... (vezi toată discuția)
O sa ajung sa dau in cap hotilor empe empe Buna ziua, am citit pe undeva pe acest forum, cum ca un cetatean plateste o taxa pentru paza satulu si tot degeaba o face. Ca in tara nimanui, de ex, eu ajung ... (vezi toată discuția)
Excelenta idee Krissia . Krissia . =D> Este foarte bine venita. De ce ? Pentru ca cel putin, eu cred ca toate problemele care apar la un moment dat intre 2 parti inclusiv cele de natura juridica ... (vezi toată discuția)