Marya2019 a scris:
Haine rude mai are decedatul, daca nu se incumeta nici sa-l inmormanteze ! Dar ajutorul de inmormântare cine l-a luat ? Ca banuiesc ca nu sta decedatul la morga si acum...
Ajutorul de inmormantare la inacasat familia lui - povestea este de la sf lui decembrie.
Acum sincer imi pare rau ca nu i-am facut eu inmormantarea - daca stiam ca lucrurile stau asa drastic. Cumnata decedatului sotia fratelui decedatului - ne-a cerut de mai multe ori prin mesaje sa participam la ch de inmormantare - noi nu putem ca nu avem cu ce, plus ca am ramas cu un credit pt casa pe 25 ani - nici o problema ca il vom plati. Atunci stiam ca defunctul are si alte datorii (din cauza jocurilor de noroc) - spre norocul nostru majoritatea au fost cu asigurare. Dar pt ca a cerut de nenumarate ori m-am inervat si i-am scris cumnatei pe ms sa se duca dracului si ca nu e treaba ei ca ceasul ei suna la mama iei acasa, acolo sa aranjeze lucrurile - si va dati seama ca m-a dat in judecata.
Acesta e pe post de multumesc frumos pt cei 33.000 de euro lasati de defunct ca beneficiu din asigurarea de viata. Defunctul a pus ca beneficiu pe polita 70% catre fratii lui si 30% pentru fetita noastra. Am trecut peste toate - si am cerut respingerea cererii, iar cat priveste beneficiu din asigurare ne bucuram ca este si fata lui trecuta pe polita chiar daca ultima si procentul nu este macar jumate. Asa este ca bine i-ati numit haine, chiar hiene - au spus
ca nu i-a pus nimeni pixul in mana iar cumnata a scris prin ms sa platim toate datoriile
ce daca nu ramane nimic in urma lui.
Multumesc mult pentru raspunsuri.