avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... RECONSTRUCTIE CASA
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

RECONSTRUCTIE CASA

Buna ziua,

va rog sa ma ajutati cu niste raspunsuri.Parintilor mei le-a ars casa in proportie de 100% si trebuie sa o demoleze si sa construiasca alta in acelasi loc. Intrebarea mea este ce acte sunt necesare pentru a putea face acest lucru legal.Ma intereseaza daca sunt necesare autorizatii de constructie si toate celelalte documente necesare avand in vedere ca este vorba de reconstructie?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 20:18, 14 Martie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
va trebuie autorizatie de demolare, certificat de urbanism si autorizatie de constructie. fiindca cel putin legislatia s-a schimbat de cand a fost edificata constructia initiala.
Buna ziua,
va multumesc foarte mult pentru raspunsul prompt si mai am rugamintea daca ma puteti indruma de unde se obtin toate aceste documente..
Multumesc!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
toate se obtin de la primarie - serviciul de arhitectura si sistematizare sau persoana responsabila, daca primaria e mai mica. tot ei va vor furniza si o lista a documentelor pe care trebuie sa le depuneti in vederea obtinerii acestor autorizatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renovarea unei case aiurelu36 aiurelu36 am cumparat o casa veche ,din lemn si vreau sa o renovez in totalitate adica sa o daram pana la temelie,sa consolidez fundatia,si sa o reconstruiesc exact la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am cumparat un teren la țara in 2011. cu intabulare ... hyod hyod Buna ziua Am cumparat un teren la țara in 2011. Cu intabulare si cadastru. Pe teren existau doua constructii vechi de paianta aflate intr-o stare foarte ... (vezi toată discuția)
Acord de mediu desfiintare constructie seneca399 seneca399 Undeva,in mediul rural,cineva are niste anexe gospodaraeti construite in urma cu 40-50 de anisi doreste sa le desfiinteze.Primaria i-a solicitat, pe langa alte ... (vezi toată discuția)