avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1052 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act de proprietate

am cumparat un apt care in acte are o suprafata de 54 de mp iar real are 56 de mp fostul proprietar cand a obtinut autorizatie de construire s-a extins cu 2 metri mai mult decat era prevazut in ea .Pe mine ma afecteaza acest lucru acum dak da si in ce fel?de asemenea din bucatarie cobori in basca care este amenajata de catre fostii proprietari eu acum o pot considera a mea mentionez ca nu exista nici un act in acest sens sau cum as putea sa intru in posesia ei?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 18:13, 20 Noiembrie 2009
sunteti proprietara pe tot apartamentul inclusiv cu prelungirea facuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mp utili camelia_g camelia_g Vreau să cumpăr un apartament și nu sunt sigură de suprafața acestuia (mp utili). Unde pot să verific suprafața reală/\"oficială\"? Care din ... (vezi toată discuția)
Modificare cadastru apartament fara autorizatie de constructie apopovici apopovici Va rog sa ma ajutati cu sugestii pentru rezolvarea urmatoarei probleme: -Am cumparat un apartament 3 camere,parter, ce fusese anterior modificat, in ... (vezi toată discuția)
Abuz din partea prefecturii in baza legii 18/1991 G_Constantin G_Constantin Buna ziua Tatal meu a mostenit de la parintii sai un teren intravilan de 1000 de metri patrati in 1973, terenul [b]nu a fost niciodata [/b]in propietatea ... (vezi toată discuția)