avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... suprapunere ani vechime cartea de munca si norme CAP, ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

suprapunere ani vechime cartea de munca si norme CAP, fara a fi luati in calcul

Buna ziua,
Conform datelor din cartea de munca si a adeverintei eliberata de primaria comunei in care locuieste tatal meu, in perioada 1981-1988 se suprapun anii lucrati, cu normele realizate la CAP. De asemenea in perioada 1967-1980 are doar norme efectuate la CAP. In decizia privind acordarea pensiei pentru munca depusa si limita de varsta, nu se specifica nimic nici la suprapunere sect. STAT+AGRIC, nici la SIST NEINT-AGRIC nici la nici la cotizare sistem agricol. . Imi este neclar, acest lucru inseamna ca anii de munca la CAP (18),nu au fost calculati la pensie? sau nu trebuia sa primeasca o pensie separata pentru aceasta perioada? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Cand ma pot pensiona anticipat maricrisan maricrisan Buna, va scriu pentru mama mea este nascuta in 7 august 1955, are 13 ani de norme la CAP (din 1974 pana in 1989 dintre care 2 ani sunt scosi ), este ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. as dori să aflu dacă normele de muncă de la c.a.p.(1976-1989) ... drmon drmon bună ziua. As dori să aflu dacănormele de muncă de la C.A.P.(1976-1989) conform adeverinței eliberate din arhiva CAP uluise adaugă la vechimea în muncă ... (vezi toată discuția)
Pensie pentru cei care au lucrat în fostele cap-uri bună ziua!vă ... Adevar2 Adevar2 Pensie pentru cei care au lucrat în fostele CAP-uri Bună ziua!Vă rog respectuos să mă ajutați sa lămuresc următoarea problema: Bunica mea are 64 ... (vezi toată discuția)