avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Citare prin publicitate cf OUG 119/2007
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Citare prin publicitate cf OUG 119/2007

cf art 7 alin 2 din ordonanta 2) Când creditorul învederează că, deşi a făcut tot ce i-a stat în putinţă, nu a izbutit să afle domiciliul sau sediul pârâtului, preşedintele instanţei va dispune citarea acestuia prin publicitate. Afişarea, precum şi publicarea citaţiei în Monitorul Oficial al României, Partea a III-a, sau într-un ziar de largă circulaţie se fac cu 5 zile înainte de data fixată pentru judecată.
- in cazul de fata ni s-a solicitat pt termenul din 02.12.09 sa efectuam citarea prin publicitate.

se respecta termenul daca imi apare anuntul in ziar in data de 25 noiembrie 2009?
Cel mai recent răspuns: lukacs , utilizator 15:37, 20 Noiembrie 2009
bineinteles, legea se refera la un minim.....la dvs sunt 7 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie prin publicare in ziar robertsega32 robertsega32 Buna ziua. Mi s-a pus in vedere de instanta sa efectuez procedura de citare cu partea adversa prin publicarea citatiei intr-un cotidian de larga circulatie. In ... (vezi toată discuția)
In urma publicarii ........... scania scania Servus tuturor! Ma aflu intr-un proces cu o societate pentru drepturi banesti. Societatea si-a schimbat sediul si nu mai poate fi de gasit . Pentru a putea ... (vezi toată discuția)
Divort mdinga2003 mdinga2003 Azi am fost sa dau divort de sotia mea ea fiind plecata din tara de 7 ani si nu ami am legatura cu ea de 2 ani mia dat acordul verbal sa divortez si am auzit ... (vezi toată discuția)