avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Rabla 2019
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Rabla 2019

Buna ziua! Masina a fost avariata intr-un accident, nu cred ca mai merita reparatia, pot sa o dau in programul Rabla 2019? Conform Ordinului nr. 963/2018, are ITP valabil pana in august 2019, vechime 14 ani. De asemenea, mentionez, ca motorul a fost avariat, prin urmare, nu se poate duce decat pe platforma. Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 13 Martie 2019
ankka2006, utilizator

Alte discuții în legătură

Help ...cum procedez ? itp va expira curand si masina a avut un accident ... Annie99 Annie99 Buna seara,, va rog mult , poate ma luminati cum sa procedez ! Deci , am avut un accident cu masina, am incheiat intelegerea amiabila , deci ,,acum va trebui ... (vezi toată discuția)
Dauna totala ecateftpensie ecateftpensie In urma unui accident din 05.07.2015, masina Logan 1.5 dci, an fabricatie2007, 101000km la bord,stare f.buna cu ITP recent, a fost avariata si am primit ... (vezi toată discuția)
O masina fara itp valabil, poate fi tractata pe roti pe drumurile publice roadx roadx Foarte multa lume este confuza si cu pareri diferite, de aceea intreb aici, ca sa imi fie/sa ne fie clar, o data pentru totdeauna (cat legea actuala ce prevede ... (vezi toată discuția)