avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie si preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie si preaviz

Am acceptat o oferta de angajare incepand cu data de 08.04. Am depus demisia la actualul loc de munca si preavizul ma obliga sa raman in firma pana in data de 10.04. inclusiv. Exista posibilitatea sa semnez noul contract si sa incep lucrul la noua firma din data de 08 sau doar dupa terminarea preavizului? Totodata daca ultimele zile le voi lua ca si concediu, din punct de vedere legal pot incepe activitatea la noua firma din data de 8 ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:55, 13 Martie 2019
Exista posibilitatea sa semnati noul contract si sa incepeti lucrul la noua firma din data de 08.04.
Si se poate si daca zilele respctive vor fii zile de concediu la actualul loc de munca?
Se poate si in aceasta situatie...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie !! victor2302 victor2302 Buna ziua, Situatia mea este urmatoarea : sunt in concediu medical pana pe data de 31.05.2009, dar am gasit un alt loc de munca ( doresc sa plec de la ... (vezi toată discuția)
Zile de concediu si preaviz blazaiev blazaiev Salut! De curand am fost la niste interviuri si vineri in sfarsit am trecut de interviul final si am primit o oferta. Chestia este ca au nevoie urgenta de ... (vezi toată discuția)
Schimbare loc de munca cintus cintus Buna ziua, Ma aflu in urmatoarea situatie: Lucrez momentan la o firma si intentionez sa imi schimb locul de munca. Am gasit deja alt loc de munca si am ... (vezi toată discuția)