avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Cod de bare pe formulare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Cod de bare pe formulare

Care este legislatia care permite unei institutii publice sa tipareasca pe formularele emise un cod de bare.
Intreb pentru ca la institutia unde lucrez inca nu exista nici un formular care sa aiba cod de bare. Desi formularele se tiparesc cu miile intr-o luna, acestea inca mai trebuie sa treaca pe la diverse birouri ca sa fie semnate.
Intre timp ANAF emite de mult formulare cu cod de bare
Ultima modificare: Miercuri, 13 Martie 2019
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

Decizii emise elvercris elvercris Buna ziua tuturor!Am si eu o intrebare,desi stiu raspunsul la ea,mai incerc si aici sama conving inca o data ca stiu bine ce stiu.Intrebarea-cine emite ... (vezi toată discuția)
Transfer contract munca de la o societate pe actiuni la o institutie publica/sau sector bugetar anttonnio anttonnio buna ziua , spuneti-mi va rog daca exista posibilitatea transferului de la o societate pe actiuni ( la care lucrez in acest moment ) la o institutie ... (vezi toată discuția)
Formularul e104 pavelescu25 pavelescu25 Sunt pensionar la limita de varsta cu decizie din anul 1993 . De o luna sunt plecat in Austria, impreuna cu sotia , tot pensionara la limita de varsta , la ... (vezi toată discuția)