avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionare anticipată parțial.
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionare anticipată parțial.

Bună seara! Soția mea s-a pensionat anticipat parțial cu penalizare de 2 ani, care au expirat în noiembrie 2018. A depus la Casa Județeană de Pensii cererea de trecere la pensie limită de vârstă și nu primit încă pensia majorată fără penalizare. Dacă știe cineva să-mi răspundă de ce se întârzie atâta,și dacă se face acum și recalcularea conform Legii noi a pensiilor a pensiei limită de vârstă? Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:19, 14 Martie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Luati legatura cu casa locala.
Cereti relatii de la ei.
La acest moment nu se face nicio recalculare pe legea noua deoarece nu a fost promulgata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reducere penalitati pensionare anticipata partiala danctinpog danctinpog Daca am depus dosarul de pensionare anticipata partiala in noiembrie 2015 , dar nu am intrerupt activitatea , pot beneficia de reducerea penalitatilor conform ... (vezi toată discuția)
Punerea in plata a deciziei de pensionare la limita de varsta Viorel_Lucaciu Viorel_Lucaciu Am iesit la pensie anticipata partiala in 2012. Anul acesta din iulie am dreptul de trecere la pensie pentru limita de varsta. Am intrebat la casa de pensii si ... (vezi toată discuția)
Calcul pensie Ma aflu in urmatoarea situatie : In luna aprilie 2018, am depus documentele pentru calcularea drepturilor de pensie (anticipata sau anticipata partiala, ... (vezi toată discuția)