avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proprietate - anulare acord construcție
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proprietate - anulare acord construcție

Buna ziua, as dori sa ma ajuți cu un raspuns daca se poate,tatăl cumnatei a semnat un acord cu vecinul de lipire zidului casei de casa lui,tatăl cumnatei a decedat iar ea a devenit proprietar cu acte,întrebarea este dacă ea devenind acum proprietar poate anula ce a semnat tatăl ei ,poate obliga vecinul sa și fărâme sau sa isi mute zidul de lângă casa ei.multumesc.

Alte discuții în legătură

Se poateface vanzare-cumparare? aydaayda aydaayda buna ziua,asi dori daca se poate sa mi se dea un raspunsla intrebarea mea: sora mea a facut vanzare cumparare la casa parintilor mei,in contract este trecut ... (vezi toată discuția)
Evitarea degradarii casei nelocuite petricadracea petricadracea Buna ziua si “ La multi ani !”. As dori sa primesc o indrumare pentru a ma conforma din punct de vedere legal. In urma decesului tatalui si al ... (vezi toată discuția)
Cota parte curte comuna cris_01 cris_01 Buna ziua, Ma confrunt cu o situatie destul de deranjanta:locuiesc intr-o curte cu o alta familie,ambii suntem proprietari,casa fiind fosta ... (vezi toată discuția)