avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Plângere prealabila
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Plângere prealabila

A fost formulata plângere prealabila pentru anularea unei hotărâri a consiliului județean care vizează construirea unui drum.
Plângerea prealabila a fost adresată președintelui cj și a fost repartizată aparatului de specialitate.
Care compartiment din structura aparatului are competentă materială pentru soluționarea acestei plângeri? Departamentul care a pregătit documentația tehnica aferentă proiectului de hotărâre sau departamentul Juridic ? Ori se constituie o comisie specializată?
Mulțumesc.
Ultima modificare: Joi, 14 Martie 2019
klaudya1974, utilizator

Alte discuții în legătură

Concurs - trecere in corpul ofiterilor de politie invalidat Hofman Hofman In luna noiembrie 2016 am participat la un concurs organizat de catre o structura subordonata M.A.I. in vederea ocuparii unei functii vacante de ... (vezi toată discuția)
Constructie in extravilan, detin certificat de urbanism budaroxana budaroxana Buna ziua, Am cumparat 36arii (teren extravilan), am alipit locurile si acum imi doresc sa construiesc o casa acolo. Detin deja proiectul pentru casa si ... (vezi toată discuția)
Amenda data de primar in temeiul l.50/1991, cand a delegat competenta de eliberare a autorizatiilor de constructie Este valabil un proces verbal de constatare si sanctionare incheiat de un Primar in temeiul art.26 ali.1 lit a din L.50/91, atunci cand in competent este ... (vezi toată discuția)