avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Obligata sa lucrez 240 de ore de noapte pe luna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Obligata sa lucrez 240 de ore de noapte pe luna

"Angajate" si cu carte de muncă si fără.Cele care au contract sunt obligate să faca cerere de conc. fără plată pt a plătii mai putin la stat.Lucram 240 de ore pe luna.Program de 8 ore numai de noapte.Nu avem liber nici o noapte si daca lipsim,ne scade din salariu.Nu am beneficiat niciodată de zilele libere,concedii medicale sau concediu.Explicatia ca la privat nu se oferă asa ceva.Merge pe ideea daca iti convine bine daca nu pa.Chiar nu exista o posibil sa se schimbe situația?Se lucreaza asa de multi ani
Ultima modificare: Joi, 14 Martie 2019
Elena0505, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:29, 14 Martie 2019
Nerespectarea legilor si a altor acte normative care reglementeaza domeniul muncii, relatiile de munca, securitatea si sanatatea in munca poate fi sesizata Inspectoratului Teritorial de Munca si/sau Inspectiei Muncii.

Sesizarile pot fi transmise catre ITM (Inspectoratul Teritorial de Munca) prin:
- posta;
- e-mail;
- fax;
- inregistrate chiar la sediul institutiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program de lucru diferit fata de contractul individual de munca Marceamarcea Marceamarcea Lucrez la o firma de paza cu progam de lucru de 24/48h insemnand 240 h pe luna fara liber, fara plata ore suplimentare, ore noapte, ore festive. Contractul ... (vezi toată discuția)
Vechime in ,,campul muncii,, Decebal58 Decebal58 Sotia mea, lucreaza la o firma de ,,paza,,, in fiecare luna, in medie, 240 ore, respectiv, 2 zile a 12 ore, de zii, 2 zile a 12 ore de noapte si 2 zile ... (vezi toată discuția)
Programul de lucru. tudorhas tudorhas Buna ziua, pe perioada iernii am un program de lucru de 12 cu 12,(numai de noapte)la o SC de salubrizare apartinand unei primarii.Intrebare : avand in vedere ... (vezi toată discuția)