avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cartea de imobil pentru bloc nou
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cartea de imobil pentru bloc nou

Buna ziua,

Blocul nostru este nou construit si are 118 apartamente. S-au mutat toti proprietarii. Asociatia de proprietari este infiintata de anul trecut.
In calitate de presedinte, am hotarat sa scriem si cartea de imobil, insa nu stiu exact de unde sa incep si ce sa fac. De unde o iau, ce acte trebuie sa cer, ce trebuie completat? Este nevoie de acte si pentru copii? Orice informatie considerati necesara este binevenita. Nu vreau sa cer mai multe informatii de la vecini. Doar ce este obligatoriu. Cred ca ar fi mai usor sa ii conving daca nu as cere prea multe informatii. Majoritatea a adus deja copii dupa cvc si dupa CI a proprietarilor de cand am depus actele pentru infiintarea asociatiei.
Multumesc anticipat pentru ajutor!
Cel mai recent răspuns: DaniSarah , utilizator 15:16, 17 Aprilie 2019
Buna ziua!
Sper sa nu ma insel, nu cunosc exact domeniul, dar cred ca va trebuie si pertea tehnica a acestei cartii, planul de constructie a acestui bloc, Discutati cu dezvoltatorul si/sau constructorul blocului despre asta.
Ultima modificare: Joi, 14 Martie 2019
Ionut.ion, utilizator
Nu are legatura cartea de imobil cu cartea tehnica a constructiei
Cartea de imobil legal ar trebui sa o puteti ridica de la politia teritoriala daca acestia detin tipizatul
Daca politia nu are tipizate,cautati la unitatile care tiparesc
Care sunt unitatile care tiparesc? Este vorba de Bragadiru, Ilfov. Politia locala habar nu are.

Imi puteti raspunde si la celelalte neclaritati, va rog?
Multumesc!
Poate va ajuta informatiile de aici, incepand cu art. 38
[ link extern ] /
Eu zic sa faceti un tabel, in word, cu datele ce le considerati necesare-nume, prenume, adresa, serie si numar act de identitate. Astea imi vin in minte acum.
Bună ziua! Puteți comanda la această adresă de email: office@tipizate-profesionale.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de imobil asociatie nou infiintata bialuca1978 bialuca1978 Buna ziua Sunt presedintele unei asociatii de proprietari nou infiintate. Am cateva intrebari: 1. De unde pot achizitiona un formular al cartii de imobil (de ... (vezi toată discuția)
Cartea tehnica a unui imobil lustelu lustelu Sintem proprietarii unor apartamente intr-un bloc nou,constituiti intr-o Asociatie de Proprietari legal infiintata. Dezvoltatorul refuza predarea Cartii ... (vezi toată discuția)
Condiții minime de calitate in constructie cipiloi cipiloi Buna ziua, am câteva întrebări legate de obligațiile pe care le are un constructor al blocului in care locuiesc, as dori sa vă întreb următoarele: - ... (vezi toată discuția)