avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Format timesheet POS DRU
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Format timesheet POS DRU

Buna ziua.
Aveti idee daca cumva pentru expertii din proiectele pe POS DRU exista vreun format de timesheet impus de AMPOSDRU? Eu nu am gasit nimic de genul acesta. As fi foarte recunoscator daca ati putea sa imi dati un raspuns.
Multumiri anticipate!
Cel mai recent răspuns: SC QCERT SRL , Consultant resurse umane 13:48, 30 Noiembrie 2009
Daca la instruire nu vi s-a propus un model din partea POS DRU inseamna ca la data instruirii nu aveau un format impus.
Deci, fara a fi rautacioasa, inseamna ca pe parcurs, pentru a cauta nod in papura pot sa va impuna un format cadru, dar momentan, acoperitiva cu semnaturile si pontajul aferent pe orice tip de format. Eu am 2 modele, daca vreti pot sa vi le trimit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma la care lucrez taie de o groaza de timp dupa ureche din salarii uninovator uninovator Firma mea cauta nod in papura ca sa taie din salarii si cand nu gaseste, tot taie, din principiu, sau mai ales daca ai ore suplimentare prea multe, deci ... (vezi toată discuția)
Blocare cont bancar persoana juridica ing / actualizare date firma ezthug ezthug Buna ziua, Lunile trecute am primit un e-mail in care mi se cerea actualizarea datelor firmei. In firma nu s-a schimbat nimic de la infiintare ei, practic ... (vezi toată discuția)
Cerere acte copii xerox proprietar euely euely Buna ziua, Am primit o cerere de la un proprietar adresata domnului Presedinte al C. Executiv, solicitand eliberarea unor copii xerox la ultimul proces verbal ... (vezi toată discuția)