avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Cafeneaua avocaţilor Mi-au luat permisul
Discuție deschisă în Cafeneaua avocaţilor

Mi-au luat permisul

Mi s-a retinut permisul de conducere pe 30 zile, insa asta s-a intamplat intr-un oras din apropierea judetului unde eu am domiciliul. Am cotestat-o si am obtinut certificatul de grefa, acum nu stiu la care politie sa fug sa-mi recuperez permisul :)
Ma ajuta cineva? Nimeni de la politie nu raspunde la telefon.
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 21:47, 8 Aprilie 2019
Fugiți la poliția care v-a reținut permisul, poate îl mai prindeți acolo.
Vă doresc „succesuri”.
ing. Ioan Ciobanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat Katiusha Katiusha Mi s-a retinut permisul de conducere pe 30 zile, insa asta s-a intamplat intr-un oras din apropierea judetului unde eu am domiciliul. Am cotestat-o si am ... (vezi toată discuția)
Retinere permis de conducere ileana7 ileana7 Buna ziua, Lucrez in Austria , ca sofer, unde am obtinut si permis de conducere. Am ajuns in Romania cu masina Nisan si o platforma ce a depasit ... (vezi toată discuția)
Am închiriat o mașină în spania pentru perioada unei vacanțe de 15 zile, dar mi-a fost suspendat carnetul. există vreo posibilitate să-l recuperez? carmen bodeanu carmen bodeanu Bună ziua! Există vreo posibilitate in următoarele 15 zile suspendarii carnetului să folosesti pe teritoriul altei tări din UE(Spania)o masina pe care ... (vezi toată discuția)