avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Drepturi autor ptr. Taxiu
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Drepturi autor ptr. Taxiu

Bună ziua. Astăzi am aflat de o nouă taxă și vreau să știu dacă e lega și unde se poate achita. Deci taxă este ptr un taxi pe I.I. ptr. radio,și dreptul de autor așa am înțeles. Vă mulțumesc anticipat . O zi bună.

Alte discuții în legătură

Taxa radio-tv cristinasergiu cristinasergiu buna ziua,am si eu o problema:am primit o instiintare de plata ptr taxa radio la o microintreprindere prin care eram somati sa platim aceasta taxa din ... (vezi toată discuția)
Folosirea satelitilor pentru aplicatii e5ima e5ima Buna ziua, am o problema legata de folosirea de o societate privata a satelitilor aflati pe orbita Pamantului. Doresc să creez o aplicatie care necesita ... (vezi toată discuția)
Intrare radio in fm lore27 lore27 Buna ziua, Vreau sa stiu daca deschizandu-mi un PFA pot avea ca activitate un radio cu care doresc sa intru in FM.Am citit diverse pana acum ,am primit ... (vezi toată discuția)