avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... camere de supraveghere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

camere de supraveghere

Buna ziua.

In blocul in care locuiesc sunt montate mai multe camere de supraveghere. Tot procesul a fost unu legal, asociatia si-a dat acordul pentru asta. Problema apare in momentul in care una dintre camerele de supraveghere este orientata spre boxa pe care o detin. In momentul in care usa de la boxa este deschisa tot interiorul se poate vedea pe camera.
Este legal acest lucru?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Daniel Ilie , utilizator 18:04, 21 Martie 2019
Luati legatura cu asociatia de locatari pentru a vedea mortivul pentru care camera de supraveghere este orientata spre boxa dvs. Posibil sa se urmareasca zona de acces in subsol si indirect sa fie orientata spre usa de la boxa dvs.
Puteti solicita "miscarea" unghiului de supraveghere al camerei astfel incat sa nu mai fie vazut interiorul boxei dvs.
2 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Si ce tineti in boxa - pachete cu droguri, rastele cu arme? Ce tot va cramponati de asemenea nimicuri domnule... Nu ziceti "merci" ca aveti supravegheata usa de la boxa? Mai sa fie....
@grecu..obs că nu prea luati in serios legea...si nu numai acuma.Mereu vreti să se treaca pe langa lege.E mai bine să vă abtineti cand nu raspunde ti tematic
Eu v-am intrebat ceva si veniti cu o observatie / constatare. Buna si asta.
V-am intrebat, pana la urma cu ce va deranjeaza - pe bune. In boxa puneti o perdea in dreptul usii, intrati in boxa, inchedeti usa, la plecare procedati invers si gata.... si ziceti merci ca boxa dvs. este supravegheata moca.
Asat-i treaba, la noi la romani.
Si ziceti ca eu sfatuiesc sa se treaca pe langa lege, da? Care Lege frate ? Vino cu un exemplu si discutam. Eu incerc sa dau sfaturi utile, atata timp cat ma pricep si vorba ta, unde nu ma pricep, ma abtin - dar nu observi dumneta.
Observatie.
Supravegherea video nu este "moca" dupa cum va exprimati d'le Adam Grecu.
Asociatia/ proprietarii platesc firma care se ocupa de intretinere sistem de supraveghere video si care, dupa caz, analizeaza imaginile video.

Alte discuții în legătură

Este legal să fii înregistrat audio-vizual pe scara blocului? ... Teodoraa12 Teodoraa12 Este legal să fii înregistrat audio-vizual pe scara blocului? Presedintele blocului în care locuiesc a descis să amplaseze o cameră de luat vederi ... (vezi toată discuția)
Camere supraveghere in scara blocului-legal sau nu? Utilizator1991 Utilizator1991 Buna ziua, In blocul unde locuiesc vecinii vor sa puna camere de supraveghere-exterior si interior(cea din interior la parter). Personal nu sunt de acord cu ... (vezi toată discuția)
Suprafața utilă DumitruParaschiv DumitruParaschiv La calculul cotelor lunare de întretinere la suprafata utilă se înclud unde este cazul boxele de la subsol s au camerele de serviciu de pe paliere? (vezi toată discuția)