avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire conturi bancare
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire conturi bancare

Am 2 conturi bancare la banci diferite la care au fost puse popriri cu retinerea aceleeasi sume de bani. Din partea bancilor spun ca poprirea a fost executata la cererea anaf fara a comunica motivul. Eu nu am primit nicio comunicare de la anaf. Ce demersuri sa fac pentru a afla motivul popririi si recuperarea sumei mai ales ca a fost retinuta de 2 ori.? Multumesc
.
Cel mai recent răspuns: Rica Sava , utilizator 19:37, 14 Martie 2019
Va salut,din experienta mea de civil(tamplar de meserie),este bine sa va adresati serviciului financiar de care apartineti poate aveti ceva restante si a ti uitat de ele,si chiar sa luati legatura directa cu ANAF,nu sunt chiar asa de rai.
Si chiar sa va adresati bancii dupa un eventual contact cu executorii ANAF.
Mult succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ridicare poprire pe conturi bancare diana_sal diana_sal poate cineva sa imi spuna daca exista vreo prevedere legala care obliga executorul sa emita o adresa catre banci pentru ridicarea popririi asupra conturilor ... (vezi toată discuția)
Ridicare poprire bliss21 bliss21 Buna ziua, In 2007 am facut la o banca 2 contracte de credit si un card de credit. In timp nu am mai platit cele 2 credite iar in cele din urma (anul ... (vezi toată discuția)
Poprire 80elena.c 80elena.c Buna ziua, Am nevoie de ajutorul dumneavoastra. Acum cativa ani, am avut un card de credit pe care, deoarece aveam o alta poprire, nu l-am mai achitat. Am ... (vezi toată discuția)