avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... contorizarea individuala diferita
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

contorizarea individuala diferita

am apometre,dar vecinii(jumatate plus unu)si-au pus contoare de apa la usa(ca la gaz);daca eu nu vreau ,pot sa imi taie apa?nu am restante la asociatie
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 22:45, 20 Noiembrie 2009
Raspunsul este NU.
atata timp cat sunteti contorizat cu apometru sigilat, se citeste indecsul lunar (de dumneavoastra cu biletel la cutia asociatiei sau de catre reprezentantii asociatiei lunar) nu ar fi nici o problema.
daca exista o hotarare a adunarii generale ca toti proprietarii sa aveti apometrele pe scara...atunci trebuie sa va conformati cu hotararea.
cristina-kelemen a scris:

am apometre,dar vecinii(jumatate plus unu)si-au pus contoare de apa la usa(ca la gaz);daca eu nu vreau ,pot sa imi taie apa?nu am restante la asociatie

Adica dv ce nu vreti?
Dv aveti apometrele in casa iar vecinii afara, la usa, pe aceeasi instalatie?
Sau dv ati ramas singurul pe instalatia veche care trece prin toate apartamentele pe verticala iar ceilalti vecini au facut o instalatie noua de alimentare pe casa scarii?
E bine sa va intelegeti cu vecinii si sa fiti deacord cu majoritatea mai ales ca solutia cu apometrele la usa e mai transparenta si fara deranj la verificarea consumului lunar. Apoi o avarie la instalatia veche a apei e posibil sa o suportai singur pentru ca ceilalti au alta instalatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pe scara unde locuiesc sunt două circuite de alimentare cu apă ... Jordas1967 Jordas1967 Pe scara unde locuiesc sunt două circuite de alimentare cu apă : unul separat pe \" orizontală \" cu apometre la ușă și unul vechi pe \" verticală \" ... (vezi toată discuția)
Calculul consumului de apa MonicaAdriana MonicaAdriana Buna ziua.Am achizitionat un apartament intr-un bloc in care plata consumului de apa se face doar pe baza cotei indiviza. Mi s-a comunicat de catre ... (vezi toată discuția)
Citirea apometrelor Mihai 2009 Mihai 2009 Buna ziua ! Ma intereseaza cine are obligatia citiiri apometrelor de apa rece din apartamente si cum se procedeaza? Multumesc anticipat ! (vezi toată discuția)