avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Exceptii camera preliminară
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Exceptii camera preliminară

Buna ziua,

Atunci când nu sunt exceptii sau alte nulități ale actului de sesizare, dar totusi s-a stabilit primul termen pentru camera preliminară, Ce anume se poate susține?
Termenul pentru depunerea cererilor și excepțiilor e de recomandare. Puteți sa le depuneți și la termen.
Dacă cauza e complexa, puteți depinde cerere in acest sens ptr amanare.

Avocat Matache Alexandru
Baroul Cluj
Multumesc de raspuns

Ideea e ca nu sunt exceptii de ridicat, cel putin eu nu am identificat

Ca atare la acest termen nu imi ramane decat sa achiesez la dispoziția ministerului public de trimitere în judecată?
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Martie 2019
trandafir2, moderator
Pe scurt "aceleasi concluzii cu ale procurorului".
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Martie 2019
trandafir2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primul termen de judecată în penal Morrgotth Morrgotth Cum se stabilește primul termen de judecată în camera preliminară sau fond in materie penală? Cum putem afla daca s a stabilit acest prim termen ? E ... (vezi toată discuția)
Recurs la decizie procuror de clasare dosar penal Diamandi Diamandi Sunt reclamant intr\'un caz cu doi samsari. Politistul de caz a propus clasarea, el nevrand sa ia ca probe inregistrarile audio din care reiesea clar ... (vezi toată discuția)
Depunere probe parchet Diamandi Diamandi La politie am depus niste probe, dar as vrea sa ajunga aceste probe si la procuror, sa le depun eu la Parchet. Cum trebuie sa procedez? Multumesc. (vezi toată discuția)