avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Depunere probe Parchet
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Depunere probe Parchet

La politie am depus niste probe, dar as vrea sa ajunga aceste probe si la procuror, sa le depun eu la Parchet.
Cum trebuie sa procedez?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Matache , Avocat 23:10, 12 Mai 2019
Va recomand ca pe viitor să le depuneţi numai la parchet. Procurorul oricum le va trimite la poliţistul care efectuează cercetarea penală după ce le vede.
Faceţi o adresă scrisă în care enumeraţi ce mijloace de probă depuneţi, apoi anexaţi mijloacele de probă la adresa scrisă şi le depuneţi la registratura parchetului competent. E important să scrieţi pe adresă la ce dosar le depuneţi.

Avocat Alexandru Matache,
Baroul Cluj
Imi puteti spune si ce trebuie sa scriu in adresa scrisa? Sau este un formular pe care il iau de la registratura si il completez?
Multumesc mult.
Nu este formular predefinit.
Pur și simplu, o adresa normala prin care aduceți la cunoștința ce mijloace de proba depuneți.
O semnați și o depuneți. Ca o cerere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcurs plangere penala razmar razmar Buna ziua, Doresc sa depun o plangere penala, insa am o nedumerire. Imi puteti spune va rog cine poate citi plangerea penala, in afara de organele de ... (vezi toată discuția)
Polițistul de caz nu a prezentat procurorului, de mai bine de un an, sesizările mele privind declarațiile false din dosar. ce pot să fac împotriva lui, cum e mai bine? soparla62 soparla62 La data de 07.08.2017 am depus la parchet o plangere penala privind falsul intelectual conform art.321 Ncp. Plangerea a fost trimisa la politie, politistul a ... (vezi toată discuția)
De doi ani încoace se fură continuu bunuri din casa bunicii. am făcut multe plângeri, dar pentru că nu avem dovezi nu am rezolvat nimic. ce ne sfătuiți? emilia.liddell emilia.liddell Buna ziua, Se fura bunuri in continuu din casa bunicii mele de aproape 2 ani undeva la un sat in Mehedinti. Bunica nu mai locuieste acolo pentru ca are ... (vezi toată discuția)